Kolekcja dokładnie wyselekcjonowanych winogron, rozdrabnianie na zimno pre-maceracji w zbiorniku w temperaturze 0 ° C przez około 4-5 dni, następnie maceracja w kontrolowanej temperaturze 21-22 ° C przez 10-12 dni. Fermentacja w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Leżakuje w beczkach dębowych przez okres 12 miesięcy.
Głęboka czerwień rubinowa z granatowymi refleksami. Intensywny i złożony aromat z pikantnymi nutami tytoniu, skóry i owocowych nut jagód. W ustach wrażenie gładkości, która sprawia, że wino ma potencjał.
Najlepiej smakuje z czerwonymi mięsami i przyprawionymi serami.
Temperatura serwowania: 18 °C
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.