Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zbiór jest wyłącznie ręczny i to nie więcej niż 1 kg winogron z krzewu. Następnie winogrona są dodatkowo selekcjonowane w winnicy. Fermentacja alkoholowa trwa 15 dni, w małych stalowych tankach, z regularnym pump-over dla większej ekstrakcji. Po fermentacji, wino maceruje dalej przez 40-45 dni. Ginestra dojrzewa w dębie przez 4-4,5 roku, następnie wraca do stali na kilka miesięcy, po czym odpoczywa w butelkach. Cały proces produkcji trwa około 7 lat, zanim wino trafi do szczęśliwego konsumenta.
Pieczonej cielęciny i dziczyzny, grillowanej wołowiny i dojrzałego sera.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.