Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Winogrona zbierane są ręcznie w dwóch turach, z tygodniową przerwą pomiędzy. Fermentacja rozpoczyna się w stalowych kadziach i trwa 10-15 dni, podczas gdy maceracja nawet dwukrotnie dłużej. Wino dojrzewa we francuskim dębie przez 18 miesięcy, gdzie przechodzi fermentację jabłkowo-mlekową. Po tym czasie jest transferowane z powrotem do stali i czeka na zabutelkowanie do sierpnia.
Znakomite z pieczonymi, duszonymi i wolno gotowanymi mięsami, dziczyzną, ptactwem i dojrzałymi serami.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.