Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zbiór winogron trwa przez pierwsze 10 dni października. Winifikacja: po zbiorach i ręcznym sortowaniu, winogrona pozostawia się w małych 5 kilogramowych skrzyniach, do wyschnięcia na około cztery miesiące w dobrze wentylowanych suszarniach. Winogrona nie są wyciskane do stycznia, póki nie nastąpi naturalny proces odwadniania winogron. Następnie są poddawane powolnej fermentacji na skórkach przez 15-20 dni. Wino dojrzewa minimum cztery lata w bardzo dużych dębowych beczkach przed rafinowaniem w butelkach, które zajmie co najmniej kolejny rok.
Idealne do pieczonego mięsa, dziczyzny, grillowanych steków i dojrzałego sera, ale przede wszystkim jest perfekcyjnym winem medytacyjnym.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.