Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zbiór ręczny ma miejsce przez ostatnie dziesięć dni września i pierwsze dziesięć dni października. Winifikacja: delikatne tłoczenie i fermentacja w stali nierdzewnej w zbiornikach o kontrolowanej temperaturze 16–18°C. Rafinacja przez 4-5 miesięcy w zbiornikach ze stali nierdzewnej, a następnie 2-3 miesiące w butelkach zanim trafi na rynek.
Dań rybnych i owoców morza, pieczonej kaczki i makaronów na bazie oliwy
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.