Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zbiór winogron - ostatnie dziesięć dni września. Winifikacja następuje poprzez delikatne tłoczenie i fermentację przez 15-20 dni w zbiornikach ze stali nierdzewnej w kontrolowanej temperaturze 16-18°C. Rafinowane przez 4-5 miesięcy w zbiornikach ze stali nierdzewnej a następnie przez 2-3 miesiące w butelkach, zanim trafi na rynek.
Rozmaitych dań, zwłaszcza słodkowodnych ryb czy szparagów, makaronów z oliwą lub śmietaną oraz crostini czy bruschetty.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.