Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Winogrona zbierane są ręcznie do małych pojemników i poddawane kriomaceracji. Po delikatnym wyciśnięciu, moszcz jest statycznie dekantowany w niskich temperaturach (0-4°C) przez 3 dni. Po tym czasie rozpoczyna się fermentacja w przedziale 16- 18°C , która trwa 15 dni. Następnie wino odpoczywa w stalowych kadziach przez 3 miesiące, zanim zostanie zabutelkowane.
Picia bez okazji, ale również do delikatnych dań rybnych, potraw w tempurze oraz kuchni wegetariańskiej.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.