Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zbiór jest ręczny, do małych pojemników i najczęściej rozpoczyna się dopiero w pierwszych dniach października. Po recepcji w winnicy winogrona są chłodzone do temperatur bliskich zeru i pozostają na skórkach przez około 12 godzin. Po tym czasie, usuwa się skórki i podnosi temperaturę do 16-18°C, by rozpoczęła się fermentacja, trwająca niespełna 3 tygodnie. Po tym czasie, niewielka część wina trafia do 2500 litrowych kadzi ze slawońskiego dębu na 6 miesięcy. Następnie, blenduje się obie porcje, które dojrzewają przez kolejny rok w stalowych kadziach.
Wszelkiego rodzaju ryb i owoców morza, wyszukanych przystawek, dań ze śmietaną lub grzybami, białych mięs, trufli oraz dojrzałych serów.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.