Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Zbiory rozpoczyna się na początku września od merlota, potem w połowie miesiąca cabernet. Sangiovese otwiera październik, a montepulciano kończy zbiór, mniej więcej w połowie pażdziernika. Wszystkie odmiany wyciskane są delikatnie i fermentują osobno przez 16-18 dni, w stalowych tankach, w temperaturze 26-28°C. Po zakończeniu fermentacji tworzy się finalny blend, a wino trafia do sezonowanych beczek na około 8 miesięcy. Po tym czasie jest butelkowane, ale nim trafi do sprzedaży, leżakuje w butelkach przez nie mniej niż 6 miesięcy.
Pasty z mięsem lub sosem pomidorowym, dziczyzny, grillowanych mięs, dojrzałych serów, a nawet do zimnej płyty.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.