Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
Po ręcznych zbiorach do małych pojemników, winogrona są delikatnie wyciskane w prasie pneumatycznej, krótko po dotarciu do winnicy. Fermentacja trwa 7-8 dni, w stalowych tankach, w temperaturze 26-28°C. Następnie, po odfiltrowaniu, wino trafia do stali na 3 miesiące, by odpocząć przed butelkowaniem.
Znakomie do zimnych mięs i dojrzewających wędlin, średnio dojrzałych serów, pizzy, udźca z indyka. Koniecznie trzeba go spróbować z aromatycznymi, etnicznymi potrawami, jak tajskie czy indyjskie curry, pikantną chińszczyzną czy dań z bliskowschodnimi przyprawami.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.